Over ons


Iedereen kent wel die hobby die maar groeit en groeit. Zo ook bij ons!
Phaedra is al jaren creatief bezig. Jaren naaien voor haarzelf. Vervolgens kwamen er kinderen en ging ze daar ook leuke dingen voor naaien. En als je dan iets leuks genaaid hebt, is het nog leuker om daar iets persoonlijks op te maken. Dus kwam er een snijplotter bij! Met die snijplotter kun je zoveel meer dan alleen kleding persoonlijk maken. Er kwam een hele hobby bij; plotteren. Je kunt het zo gek niet bedenken! Van (raam)stickers, kinderkoffertjes, vlaggetjes tot de meest gekke spreuken/plaatjes op kleding!

Phaedra heeft de afgelopen jaren heel wat geplotterd; iedere nieuw geboren baby om ons heen kreeg een persoonlijk geboortestoeltje, heel veel glazen zijn geëtst, kaartjes, koffertjes, houten speelgoed, bloempotjes, wijnflessen, niks is meer veilig als je eenmaal met het plottervirus bent besmet!

 

Thijs keek vooral vanaf de zijlijn toe, maar vond die snijplotter heel interessant. Om er toch zijn eigen draai aan te geven, kwam er toen nog een nieuwe machine bij: een laser! Hiermee kunnen we van hout ook nog mooie gepersonaliseerde producten maken! En... hout en snijplotter kunnen ook weer worden gecombineerd. De mogelijkheden zijn eindeloos. Maar wat doe je als iedereen om je heen al vanalles heeft gekregen, maar je toch nog meer wilt hobbyen?

 

Dus we zijn deze webshop gestart met al deze gepersonaliseerde producten!

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel mogelijk. Dus kijk vooral rond, en als je vragen of leuke eigen ideeën hebt, stuur ze gerust zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken!